NyårsYoga och Gongmeditation med InnerVoice

NyårsYoga och Gongmeditation med InnerVoice
Välkommen till en varm och ljus workshop den 30 januari kl. 9.30-12 med yoga och Gong som leds av yogalärare Karin Cushing och gongspelare Carina Mare. Du behöver inga förkunskaper för att delta i detta evenemang men kom gärna med ett öppet sinne. Vi har såklart ett coronasäkrat upplägg.
🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️
Vi börjar med ett längre pass Global yoga som är en utvecklande, individuell yogaform anpassad till den moderna människan. Tekniker från både öst och väst blandas med precision och flöde. Efter yogaklassen blir det en härligt helande gongmeditation där ljudvågorna läker och fyller både kropp och själ. Du får uppleva klanger och vackra vibrationer från gong, tibetanska klangskålar, kristallskålar och rösttoning vilket tar dig till en djup och stilla plats inom dig själv.

Vi kursledare (Karin o Carina) har ett gemensamt intresse för hur yoga och gong kan bidra till välmående och personlig utveckling. Vi vill inspirera dig till att bli ditt bästa jag utan prestation. I denna denna workshop skapar vi en skön medveten närvaro där vi letar upp vårt inre ljus mitt i mörkret.
Förutom att du förhoppningsvis får en skön stund, så bjuder vi på rawfoodbollar efteråt och du får med dig en goodiebag hem.

TID OCH PLATS
Söndag 30 januari kl 9.30 - 12 i Kulturhuset Vingen, sal Viggen, plan 1, nära biografen.
CORONAHANTERING
Eventet kommer såklart att vara Coronaanpassat och därför har vi begränsat antal deltagare och har en rymlig och luftig lokal. (minst 2 m mellan mattorna).
ANMÄLAN
Investering: 495 kr
Du anmäler dig genom att maila till your@innervoice.se men din plats är garanterad först när du betalat genom att swisha Karin Cushing på 0704-888005.

TA MED
Ta med egen yogamatta (finns att låna om du inte har) och en filt, kanske kudde och yogablock om du har. Vattenflaska.
AVBOKNINGSREGLER
Skulle du bli sjuk och behöva avboka så önskar vi först att du försöker överlåta biljetten till någon annan. Går inte det så får du halva avgiften tillbaka.
🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️ 🧘‍♀️ 🧘 🧘‍♂️
KARIN CUSHING
Karin har praktiserat yoga i över 15 år och har utbildat sig både inom Friskis och Svettis och Globalyoga. Yogan har hjälp henne igenom livets svåra stunder och fått både hennes kropp och sinne att må bra. Därför vill hon dela med mig av yogans kraft till andra.
http://www.globalyoga.se/hem/

CARINA MARE
Carina driver företaget InnerVoice och är kursledare och coach inom kreativitet och hälsa. Hon älskar ljudets och röstens helande kraft, är dipl. klangmassör och ger gongavslappning i grupper. Hennes livsfilosofi bygger på en helhetssyn av människan, där kropp, tanke, känslor och själ inkluderas.
Bokning: http://innervoice.bokadirekt.se/
Läs mer: https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/

Bokning: http://innervoice.bokadirekt.se/
Läs mer: https://www.facebook.com/InnerVoiceArts/