Cafébion på Vingen!

Cafébion på Vingen!
Nu är det äntligen dags att träffas och se film tillsammans igen. Det ska bli fantastiskt. Som vi har längtat!
Restriktionerna hävs denna vecka och nu kan vi ta igen de två filmer som är kvar från vårprogrammet 2020 och som fick ställas in p g a Corona.

Detta blir höstens Cafébio på Vingen:
Måndag 25 oktober kl 12.30 ELD & LÅGOR
Måndag 22 november kl 12.30 BAGERIET PÅ PORTOBELLO ROAD

Vi släpper in er i biosalongen från kl 11.45 och fika står då uppdukat som vanligt. Det blir presentation och lotteri och filmstart kl 12.30.
Tidigare medlemmar betalar inget för dessa båda biovisningar och har ni inte kvar ert medlemskort finns ni i vårt medlemsregister.
Nya medlemmar kan vi ta emot först till våren.
Vi uppmanar er att följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd om försiktighet efter slopandet av restriktionerna och även de särskilda råd som riktas till ovaccinerade.
Salongen rymmer 195 sittplatser så våra 104 medlemmar ska alla få plats med lite avstånd.

MÅNDAG 25 OKTOBER
ELD & LÅGOR
Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl, levande musik och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria. I skuggan av ett rasande världskrig, trappas konflikten mellan familjerna upp i samma takt som kärleken mellan John och Ninni blomstrar allt kraftfullare.
SKÅDESPELARE: Pernilla August, Robert Gustafsson, Edvin Endre, Lennart Jähkel, m fl.
MANUS: Måns Mårlind. Sverige 2019, längd 1:43

MÅNDAG 22 NOVEMBER
BAGERIET PÅ PORTOBELLO ROAD
Fast besluten att fullfölja sin bortgångna mammas dröm att öppna ett café i charmiga Notting Hill, tar 19 åriga Clarissa hjälp av sin mammas bästa vän Isabella och sin excentriska mormor Mimi.
Tre generationer kvinnor som måste övervinna sorg, tvivel och hur de ska hedra deras älskade Sarahs minne samtidigt som de börjar ett äventyr att etablera ett bageri mitt i London som är fylld av kärlek, hopp och färgstarka bakverk från hela världen.
SKÅDESPELARE: Rupert Penry-Jones, Celia Imrie, Shelley Conn, Bill Paterson, m fl.
MANUS: Jake Brunger. Storbritannien 2020, längd 1:37