TorslandaRevyn-SICKEN RôTA

TorslandaRevyn-SICKEN RôTA
I år kommer Torslandarevyn att handla om kidnappning av Flora West – von Lencken, kärlek och lurendrejeri.

Flora West – von Lencken är en fisförnäm kvinna som kör med sin personal. Toralf är betjänten som förälskat sig i sin kollega Lilly-Rose, men är kärleken besvarad?

Den så kallade Tomteligan består av de tre syskonen Ronny, Conny och Sonja. Frans-Ove är också med i ligan eftersom han är skyldiga syskonen en tjänst. De bestämmer sig för att stjäla Västlänken, men stavfel och osämja kan verkligen sätta käppar i hjulet. Är det västlänken eller West – von Lencken de ska stjäla?

Sångerna i första akten är fartfyllda, komiska, tänkvärda och har koreografi samt sångcoachning för att framhäva budskapet och tillföra pjäsen en extra dimension. Årets låtval i akt ett är en blandning av Elvis, Tom Jones, Roger Pontare och Marie Bergman mm för att tillfredsställa en bred målgrupp och få variation i det musikaliska framförandet.

Akt två håller som vanligt högt tempo och är blandad med sång, musik och sketcher med händelser från året som varit. Politiker och sommarvädret är bara några av alla nummer vi kommer att bjuda på. Vi utlovar mycket skoj och många goa skratt.

Njut av en trevlig stund tillsammans!

Varmt välkommen!
PREMIÄR 20/1 kl 18
Läs mer och köp biljetter på:
www.torslandarevyn.se