Konsthallen

Här har vi utställningar av både professionella konstnärer och hobbymålare,
återkommande är också skolor och förskolors utställningar samt den lokala konstrundans samlingsutställningar.

Är du intresserad av att ställa ut dina verk här, hör av dig till hannah@vingen.se
Vill du som besökare köpa något verk prata med oss i Vingens Café, plan 2.

Konsthallen är öppen under husets öppettider

Vardagar kl 8 – 19, lördag 10-15 och söndagar 12-18

Välkomna!


Jan-Owe Stappe

Vernissage

Lördag 24 februari 13-16


Här är ett urval av tidigare utställare:

Håkan Jutblad

Mina bilder tar avstamp i den vackra miljön på Hönö i Göteborgs Norra skärgård.Där blandas de med visioner, infall och funderingar ofta med Hönös natur som fond. Bilderna som visas sorterar under olika projekt som jag för tillfället är intresserad av.Ett visar på en möjlig framtid med Hönös vackra natur som fond. Bilderna är skapade i blandteknik från teckningar, foto och återvunna objekt där tex. en fönsterhiss till bilen fått fortsatt liv med ny betydelse och form. Ett annat handlar om mytologiska väsen  som intar öarna. Ytterligare ett tredje bygger på temat

”Sketches from God” där den allsmäktige provar och skisserar en tänkt värld och där undertecknad fått uppdraget att visualisera dessa ibland märkliga ideér och där tom. våra husdjur bildar symbios med naturen.

Bilderna som visas med paspartou är konsttryck på högkvalitativt 270 g bomullspapper med färgäkta pigment Pris: 800 kr (exkl. paspartou)

Om ni är intresserade av mina bilder-skicka mail till hakanjutblad@gmail.com

Ni kan också besöka min facebooksida Håkan Jutblad Art Gallery för att i lugn och ro titta vidare på även andra bilder utförda i akryl, akvarell mm. Bilderna finns också på http://www.illustratorcentrum.se/portfolio/hakan-jutblad/ För er som är ytterligare intresserade av min övriga verksamhet som inredningsarkitekt och formgivare kan www.arkhipelago.se ge mer information.

Agneta Hansson

”Konst är en av nödvändigheterna”

Med mina verk vill jag sprida glädje, färg och inspiration.

Med utgångspunkt från det vardagliga och miljön runtomkring mig på Hönö bär mina målningar iväg mig till en annan bildvärld där jag gärna ser betraktaren som en välkommen medresenär. Kanske landar vi på en kobbe i skärgården eller på ett fik i stan fyllt av musik eller strandskator vem vet var resan bärhän och vad vi kommer att upptäcka?

Mina målningar här är olja på canvas.

För er som är intresserade skicka mail till agnetadesign@glocalnet.net För alla er som vill titta närmare på även andra ”måsten” som man kanske vill ha med sig har jag min facebooksida

”Agnetas smycken och andra nödvändigheter” och min hemsida www.agnetadesign.com

 

 

 

     A-K-Liedbergsutst-Vingen-8-29-4     inbjudanAffisch utställning A3isabell J-M

 

Vingen monitor